Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. της ΟΣΥΑΠΕ

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ,που πραγματοποιήθηκε στις 19-09-2012 διεξήχθη εποικοδομητική συζήτηση, αναλύθηκε η σημερινή κατάσταση και αποφασίσθηκαν τα εξής:

1. Συμμετοχή όλων των μελών της Ομοσπονδίας σε κάθε μορφή αγωνιστικής κινητοποίησης (καταλήψεις- ψηφίσματα-διαδηλώσεις) , που θα οργανώσουν τα Δ..Σ. των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων πριν από τη ψήφιση των μέτρων λιτότητας, οι οποίες θα καταδικάζουν με απόλυτο τρόπο τα νέα άγρια μέτρα περικοπής μισθών και συντάξεων. Καθολική συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.ΔΥ στις 26-09-2012, γιατί τα μέτρα αυτά δε θα είναι τα τελευταία.
2. Συνάντηση με τον πρόεδρο και αντιπροσωπεία της ΕΝ.Π.Ε. με θέματα συζήτησης τις θέσεις της Ομοσπονδίας για :εφεδρεία-απολύσεις-αξιολόγηση προσωπικού-ιδιωτικοποιήσεις.
3. Χρόνος διεξαγωγής τακτικού συνεδρίου: ο Μάρτης του 2013.
4. Να συνταχθεί και να ανακοινωθεί πανελλαδικό πρόγραμμα συναντήσεων της Ομοσπονδίας με τα Δ.Σ. των Πρωτοβαθμίων Συλλόγων και διοργάνωση ανοιχτών συναντήσεων-συγκεντρώσεων και στις 13 έδρες των Περιφερειών.
5. Νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας περί τα τέλη Νοέμβρη με αρχές _Δεκέμβρη, συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου,καθώς και επικαιροποίηση των στοιχείων όλων των συμμετεχόντων Πρωτοβαθμίων Συλλόγων.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου