Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 
Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. 
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με αγωνιστικές κινητοποιήσεις ξεκινά η Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε προκειμένου να ματαιώσει τις απολύσεις που επιβάλλονται στους εργαζόμενους των Περιφερειών της χώρας.
Η ενέργεια αυτή των απολύσεων ισοδυναμεί με κλείσιμο των Περιφερειών .
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην συνεργήσουν με τη συμμετοχή τους στους μηχανισμούς που συγκροτούνται με σκοπό την προώθηση των απολύσεων συναδέλφων μας είτε μονίμων, είτε με σύμβαση αορίστου χρόνου. Να επισημανθεί ότι οι συνάδελφοι αορίστου χρόνου, έχουν τα ίδια δικαιώματα και τα ίδια τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.
Στην περίπτωση που σε κάποια Περιφέρεια έχει ξεκινήσει από τις Διευθύνσεις Διοικητικού συλλογή στοιχείων για συναδέλφους αορίστου χρόνου – όπως μας καταγγέλθηκε- οι συνάδελφοι να προχωρήσουν άμεσα σε κάθε μορφής κινητοποίηση ώστε να μην σταλούν στοιχεία και καταστάσεις που αφορούν σύνθεση και απολύσεις προσωπικού.
 Η Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε συμμετέχει δυναμικά σε όλες τις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί.
Συμμετέχουμε αύριο 13/11/2012 από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου στην πανελλαδική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι στην πλ. Κλαυθμώνος.
Επίσης την Τετάρτη συμμετέχουμε στην Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση και την πανελλαδική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 
                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
 ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΗΣ                                         ΑΛΚΗΣ ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου