Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Χρήσιμα sites για εύρεση σεμιναρίων στην Ελλάδα

Μέσα στο χάος του διαδικτύου βρίσκονται χιλιάδες διασκορπισμένα σεμινάρια από πανεπιστήμια, κολέγια και εταιρίες που συχνά περνάνε απαρατήρητα μπροστά από τα μάτια μας.
Πόσες φορές έτυχε να πληροφορηθείτε καθυστερημένα για ένα σεμινάριο και να χάσατε την υποβολή αιτήσεων;
Τη σύγχρονη λύση στο πρόβλημα δίνουν τα sites που παρουσιάζουν ομαδοποιημένα σεμινάρια που «τρέχουν», ή αναμένεται να ξεκινήσουν.
Είτε επαγγελματίας, είτε άνεργος και φοιτητής, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για όλα τα συνέδρια και σεμινάρια της Ελλάδας και να λάβει χρήσιμες πληροφορίες για τη διεξαγωγή τους!
Αυτά είναι τα εξής:

http://www.semifind.gr/ 
Πρόκειται για τον απόλυτο οδηγό εύρεσης σεμιναρίων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η πλοήγηση στο site μέσα από δώδεκα θεματικές ενότητες κατατοπίζει πλήρως τον επισκέπτη, ο οποίος εύκολα και γρήγορα εντοπίζει το σεμινάριο της αρεσκείας του. Διαθέτει επίσης προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και ΙΕΚ. Παρέχει πληροφορίες, όπως είναι η αναλυτική περιγραφή του προγράμματος, ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής, o φορέας εκπαίδευσης και το κόστος. Σεμινάρια e-learning, πληροφορικής, εκπαίδευσης, ψυχολογίας, πολιτισμού, επικοινωνίας, λογιστικά και marketing είναι λίγοι από τους τομείς του site!
http://www.goseminars.gr/ 
Το goseminars.gr αποτελεί την αποκλειστική μηχανή αναζήτησης για τα σεμινάρια της Ελλάδας και της Κύπρου. Καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα από σεμινάρια, απαραίτητα όχι μόνο όσον αφορά το εκπαιδευτικό κομμάτι αλλά και τη δια βίου μάθηση. Εκατοντάδες σεμινάρια και πληροφορίες από διάφορους εκπαιδευτικούς οργανισμούς βρίσκονται μέσα σε κατηγορίες, όπως είναι η νομική, οι πωλήσεις, η οργάνωση και διοίκηση, το web design, το περιβάλλον, η υγεία και ομορφιά, η ψυχολογία, η εκπαίδευση και η τέχνη. Παράλληλα, ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για τη διάρκεια των σεμιναρίων και για το προφίλ των εισηγητών τους. 

http://epidotoumena-seminaria.org.gr
Τα επιδοτούμενα σεμινάρια είναι αφιερωμένα στους πολίτες που αναζητούν εξειδίκευση και έχουν ως σκοπό την εξέλιξη των γνώσεων και των επαγγελματικών ικανοτήτων τους. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα λειτουργεί με απώτερο στόχο την άμεση σύνδεση του υποψηφίου με την αγορά και τη μετάδοση πληροφοριών για τα πρόσφατα επιδοτούμενα σεμινάρια. Πλήρως ενημερωμένη, ενημερώνει για κάθε σεμινάριο που έχει προγραμματιστεί ή αναμένεται να διεξαχθεί. Τα σεμινάρια χωρίζονται σε αυτά του ΟΑΕΔ και στα σεμινάρια του 2012… και τα δύο, όπως είναι φυσικό, είναι επιδοτούμενα! 

http://www.seminarsguide.gr/ 
Το seminarsguide.gr αποτελεί τον οδηγό σεμιναρίων στην Ελλάδα που δίνει την ευκαιρία σε όλους να κινηθούν εγκαίρως προς την υποβολή αιτήσεων. Διαθέτει εκατοντάδες σεμινάρια, ιδανικά για την προσωπική σας εξέλιξη και χωρισμένα σε διάφορες κατηγορίες, όπως είναι η τέχνη, τα επαγγελματικά σεμινάρια, τα σεμινάρια που στηρίζονται σε χόμπυ (διακόσμηση, μαγειρική κ.α.), τα IT Seminars, τα σεμινάρια για εκπαίδευση και σπουδές, εναλλακτικές θεραπείες κ.α. Πρόκειται για έναν οδηγό – πόλο έλξης όλων ηλικιών και των ενδιαφερόντων.

Πηγή: http://www.flowmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου