Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Απεργιακή συγκέντρωση - συναυλία Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαζική συμμετοχή και τη δεύτερη ημέρα της 48ωρης Απεργίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Απεργιακή συγκέντρωση - συναυλία
σήμερα, Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 7:30μ.μ.
στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα με υψηλά ποσοστά συμμετοχής η 48ωρη απεργία των εργαζομένων στο Δημόσιο στα πλαίσια του αγώνα διαρκείας που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μαζί με όλες τις Ομοσπονδίες του Δημοσίου ενάντια στη διάλυση των Υπηρεσιών που παρέχουν τα κοινωνικά αγαθά, ενάντια στις διαθεσιμότητες - απολύσεις και την κατάργηση των εργατικών δικαιωμάτων.
Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο στέλνουν μήνυμα αντίστασης στις μνημονιακές πολιτικές και δηλώνουν ότι μαζί με όλους τους εργαζόμενους και όλα τα κοινωνικά στρώματα που εξαθλιώνονται θα συνεχίσουν τον αγώνα για την ανατροπή τους.
Ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο δηλώνουν τον αποτροπιασμό τους για τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα δηλώνοντας ότι το φασιστικό φαινόμενο δεν μπορεί να βρει έδαφος στις τάξεις των εργαζομένων, οι οποίοι συνειδητοποιούν ότι αποτελεί βραχίονα του συστήματος που αντιπαλεύει τα συμφέροντα τους.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συνεδριάζει αύριο, Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013, μαζί με τις Ομοσπονδίες για να αποφασίσει την παραπέρα πορεία του αγώνα με στόχο την ανατροπή της πολιτικής της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης και της κατάργησης των κοινωνικών δικαιωμάτων.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετέχουν στις γενικές συνελεύσεις που οργανώνουν οι ομοσπονδίες και τα σωματεία τους και να πάρουν αποφάσεις και μέτρα για την οργάνωση και κλιμάκωση του αγώνα.
Τέλος, καλούμε τους Δημοσίους Υπαλλήλους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση-συναυλία που οργανώνεται από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συνεργασία με την ΠΟΣΠΕΡΤ και θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 στο χώρο της ΕΡΤ και ώρα 7:30 μ.μ.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου