Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Οι πιο κερδοφόρες εταιρείες της Ελλάδας

Η επιχειρηματική έκδοση Business Leaders in Greece, περιλαμβάνει τις 500 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και παρουσιάζει αναλυτικά τα πιο πετυχημένα Success Stories της Ελληνικής Αγοράς.
Η έκδοση αυτή, την οποία η ICAP φιλοδοξεί να καταστήσει ετήσιο θεσμό και σημείο αναφοράς για τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν, είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις αξίες της ICAP, που την καθοδηγούν να προάγει και να μοιράζεται τη γνώση, να αγκαλιάζει και να προωθεί τις νέες ιδέες και να είναι κοντά στους πελάτες της.
Η κατάταξη των 500 εταιρειών έγινε με κριτήριο τα κέρδη τους, βάσει των δημοσιευμένων ισολογισμών του προηγούμενου έτους.
Εντυπωσιακές επιδόσεις με δεδομένες τις συνθήκες ύφεσης που επικράτησαν και πέρυσι στην Ελλάδα, επέδειξαν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας το 2012. Την ώρα που το σύνολο των ελληνικών επιχειρήσεων εμφάνιζαν ζημιές προ φόρων τόκων και αποσβέσεων, οι 500 μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας, μοιράστηκαν κέρδη 10 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Παραθέτουμε ολόκληρη την έρευνα της ICAP καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να σχηματίσετε μια πολύ καλή εικόνα για την πορεία του επιχειρείν της χώρας μεσούσης της κρίσης. Θα διαπιστώσετε ότι οι ισχυροί δεν έχουν πληγεί από την κρίση την ίδια στιγμή που ο μεγάλος αριθμός των επιχειρήσεων, εμφανίζει ζημιές. Με λίγα λόγια, και τα κέρδη συγκεντρώνονται.

Οι 500 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου