Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Η νεολαία της ΝΔ χτυπά κάτω από τη ζώνη τους δημοσίους υπαλλήλους – Ο Βασιλάκης με το φραπέ που δεν θέλει να αξιολογηθεί

Ο δημόσιος υπάλληλος που αντιτίθεται στην αξιολόγηση, πίνει το φραπέ του, δεν σηκώνει τηλέφωνο, τον τοίχο πίσω του κοσμούν αφίσες της συνδικαλιστικής του παράταξης και είναι συνδεδεμένος με την καρέκλα.
Αυτό είναι σε λίγες γραμμές, το νέο προεκλογικό σποτ της νεολαίας της ΝΔ που έχει άρωμα … Κυριάκου Μητσοτάκη και ήδη έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.
Αποτελεί, δε, χτύπημα κάτω από τη ζώνη για τους εργαζομένους στο δημόσιο, αφού ουσιαστικά τους πετάει το μπαλάκι των ευθυνών για τη μη εφαρμογή του μέτρου, με ένα «άκομψο» και γελοίο τρόπο.
Η συκοφάντηση κατά των δημοσίων υπαλλήλων καλά κρατεί...
Σε σχέση με το βίντεο γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο χαρακτήρας που περιγράφεται δεν αγγίζεται από καμία αξιολόγηση και ότι το δεδομένο πρόβλημα προκαλείται από τις κομματικές προσλήψεις και τις κομματικές παρεμβάσεις.
Για να τελειώνουμε επιτέλους με αυτό το παραμύθι: ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήμασταν ενάντια στην αξιολόγηση.
ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ
στην προσπάθεια κομματικού ελέγχου του δημοσίου, στην προσπάθεια να βαπτιστούν οι προσχεδιασμένες και στοχευμένες απολύσεις "αξιολόγηση".
Είμαστε ενάντια στην προκαθορισμένο ποσοστό "άριστων, ", "μέτριων", "ανεπαρκών".
Είμαστε ενάντια στην αντιεπιστημονική, απατεωνίστικη μέθοδο του Κυρ. Μητσοτάκη που την καταδίκασαν με επιχειρήματα όλοι οι επιστημονικοί φορείς της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου